maandag 3 maart 2014

Veranderingen zijn niet stom.

Hoi iedereen,

Er zijn behoorlijk veel dingen aan het veranderen op de blog en dat zullen jullie ook wel merken. Daarom wil ik jullie vandaag even vertellen wat we zoal aan het veranderen zijn. ! Als je verder klikt lees je het allemaal!


Zoals jullie misschien al hebben gemerkt is Denise helaas gestopt met de blog. Door te veel huiswerk lukte het haar niet meer om op tijd een artikel af te hebben. Helaas heeft ze daarmee besloten te stoppen. Verder is Michal alleen op zondag gaan bloggen door dezelfde redenen. Ik, Lonneke, en Yael bloggen wel op 2 dagen. Yael zal haar onderwerpen bespreken op de woensdag en vrijdag. Op de woensdag zal er iets online komen over sport en op de vrijdag over food. Michal zal op de zaterdag een artikel online zetten over films, boeken en games. Ik zal op de donderdag en zondag een muziek gerelateerd artikel online zetten, waaronder het album van de week!
Op zondag gaan we ook 2 artikelen online zetten dus op zondag is er een extra artikel iedere week! Dit artikel zal iedere week een verrassing zijn. Een van ons zal dit doen.

 
Natuurlijk merken jullie nu al dat we de maandag en dinsdag nog open hebben staan. En deze 2 dagen zullen worden opgevuld door Lisa! Lisa vervangt Denise en zij zal gaan bloggen op de maandag en Disndag over mode, interieur, hair en beauty!

Verder is Yael druk bezig met de lay-out, omdat zo mooi mogelijk te krijgen. Dus al met al we zijn de boel flink aan het veranderen en herstellen zodat we met z'n drieën en later met meerdere een steeds beter lopende blog van kunnen maken.

Al deze veranderingen zullen niet de enige veranderingen zijn en op lange termijn zullen er nog veel meer dingen gaan veranderen, maar dat gaat met stappen. Nu zetten we de eerste stap.

XX Lonneke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten