zaterdag 1 maart 2014

Bioscoop films Maart

Zin om een leuke film te gaan kijken, maar vind je thuis op de bank met een kopje thee een beetje saai? Dan is misschien de bioscoop een optie, groot beeldscherm, popcorn, beker cola, en kijken maar! hier een paar leuke films die in Maart uitkomen:

Hartenstraat:
Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de ‘Girl Next Door’ die zij op internet speelt…

The grand Budapest hotel
De nieuwe film van regisseur Wes Anderson (Moonrise Kingdom, Fantastic Mr. Fox, The Darjeeling Limited) speelt zich af in een gerenommeerd Europees hotel tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De film vertelt over de avonturen van de legendarische conciërge M. Gustave (Ralph Fiennes) en Zero Moustafa (Tony Revolori), de piccolo die zijn beste vriend wordt. Het verhaal gaat over de diefstal en opsporing van een Renaissance schilderij van onschatbare waarde en de strijd om een aanzienlijk familiefortuin – allemaal tegen de achtergrond van een dramatisch veranderend Europa.
Divergent
In de stad Chicago is de toekomstige maatschappij opgedeeld in vijf groepen. Alle 16-jarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen. Tris Prior breekt met haar familie en kiest voor de groep Onverschrokkenheid, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is. Tijdens de zware en gevaarlijke inwijding moet ze haar grootste angsten onder ogen komen en leert ze om te vechten. Daarnaast begint ze nieuwe vriendschappen en valt voor haar leider Four. Ondertussen draagt Tris een groot geheim met zich mee, haar persoonlijkheidstest gaf aan dat ze ‘afwijkend’ is en bij meerdere groepen zou passen. Deze uitslag moet ze geheim houden – maar waarom is dit zo levensbedreigend? Divergent is gebaseerd op het gelijknamige boek van Veronica Roth.

Best night ever

Aanstaande bruid Claire, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar Las Vegas voor het feest der feesten....het vrijgezellenfeest. Als Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde plannen heeft voor zijn feest, gaat het viertal voor de de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen en in elkaar geslagen door de gelatineworstelkampioen van Las Vegas. Ondanks de tegenslagen houden ze de sfeer van het vrijgezellenfeest in stand en zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Gevoed door seks en drank wordt deze sexy, hilarische en totaal over-de-top avond opgenomen op camera, staat het feest van Claire en haar vriendinnen bekend als ‘Best Night Ever’!

Dit leken mij leuke films voor deze maand! Welke film zou jij graag willen zien?
xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten