zondag 2 maart 2014

Tag van de week : This is my blog tag! #1

Elke zaterdag komt er en tag online en deze week is het de this is my blog tag. Deze tag heb ik gevonden bij this own style. Deze tag mag je natuurlijk altijd overnemen.

1. Sinds wanneer blog je?
Sinds dinsdag 4 februari hebben wij Mideloya. We bestaan nu bijna een maand, en ik ben al super blij dat we het zo lang volhouden.
 
2.Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Het begon in een groepchat. We wilden graag een blog beginnen, maar we konden maar geen naam bedenken. We bedachten om van iedereen de eerste 2 letters te doen, en zo kwam Mideloya :)
Het is wel erg jammer dat Denise (de van Mideloya) is gestopt door tijdnood, maar we vinden de naam zo leuk dat we hem zo laten.
 
3. Hoeveel blogposts komen er in de week online op je blog?
Er komt sowieso elke dag 1 artikel online, en soms nog een extra artikel. Helaas hebben we niet meer tijd om meer artikelen te doen.
 
4. Maak je Youtube video's? En hoeveel abonnees heb je?
We hebben er bewust voor gekozen om geen videos te maken. Dit zou te veel tijd kosten waardoor de artikelen minder goed worden, en dat willen we natuurlijk niet.
5. Hoeveel bezoekers heb je ongeveer per dag?
Per dag krijgen we rond de 15 - 30 bezoekers, we zouden graag willen dat dit hoger komt, maar dat kost veel tijd, en aangezien we nog niet zo lang bestaan zijn er nog geen vaste bezoekers.
 
6. Hoeveel reacties krijg je ongeveer op een dag?
We krijgen soms een reactie, maar omdat we erg weinig bezoekers hebben krijgen we ook bijna geen reacties, helaas. Want de reacties zijn het leukst om te lezen.
 
7. Hoeveel volgers heb je op social media?
Onze blog staat nog niet op social media, dus nul ;)

8. Op welke blogpost heb je de meeste reacties gekregen?
Op onze voorstel artikelen! We kregen vooral van vrienden leuke reacties.
9. Wat wil je nog verbeteren aan je blog?
We hopen dat er meer lezers komen, dat de lay-out mooier en professioneler word, en dat we meer artikelen online kunnen zetten
 
10. Als je terug kijkt naar de periode dat je nu blogt, waar ben je het meest trots op?
Op de tijd die we samen beleven aan Mideloya. We doen alles samen, en er is nog geen ruzie van gekomen. En het kleine stukje internet wat van jou is is super leuk om te beheren!
 
Vind jij deze Tag ook zo leuk? En wat vind je van dit artikel?
 
Liefs,
Michal, Lonneke en Yael.
 
 

1 opmerking: