dinsdag 11 februari 2014

Bioscoop films Februari

Zin om een leuke film te gaan kijken, maar vind je thuis op de bank met een kopje thee een beetje saai? Dan is misschien de bioscoop een opzie, groot beeldscherm, popcorn, beker cola, en kijken maar! hier een paar leuke films die in Februari uitkomen:

That Awkward Moment:
Wanneer Mickey (Michael B. Jordan) gedumpt wordt door zijn vriendin besluiten zijn twee beste vrienden Jason (Zac Efron) en Daniel (Miles Teller) hem te steunen door een pact te sluiten waarbij ze samen zo lang mogelijk single blijven. Al snel komt de liefde om de hoek kijken en valt dit plan in het water. Op alle mogelijke manieren proberen ze elkaar wijs te maken dat ze nog steeds single zijn, wat leidt tot een hoop grappige en ongemakkelijke situaties binnen hun vriendschap en 'relaties'


Kankerlijers:
De jonge Nick (14) en Iwan (15) hebben botkanker en zijn daardoor allebei een been kwijt. Bij hun vriend Olivier (16) dreigt hetzelfde te gebeuren. Ondanks hun serieuze gevecht tegen de ziekte, trappen de jongens tussen de behandelingen door vooral veel lol. Ze vermaken zich prima met gamen, grappen uithalen met de verpleegster (Nicolette van Dam), andere patiĆ«nten opzoeken en een beetje hangen bij hun maatje Alfredo (Maurits Delchot). Wanneer de beeldschone Gina (16) wordt opgenomen op dezelfde afdeling, hebben de jongens echter alleen nog maar oog voor het knappe meisje. Gina moet in eerste instantie niets van de jongens weten, maar al snel beseft ze dat zij degenen zijn die haar door de deprimerende situatie heen kunnen slepen. Met z’n vieren hebben ze de grootste lol en blijkt hun bijzondere vriendschap hetgene te zijn wat ze doet vergeten dat ze doodziek zijn. De muziek wordt verzorgd door rapper Diggy Dex


Winter’s Tale:
Winter’s Tale speelt zich af in een fabelachtig New York. Het verhaal bestrijkt meer dan een eeuw en vertelt over wonderen, levenslot en de klassieke strijd tussen goed en kwaad. Met in de hoofdrollen Colin Farrell (Total Recall), Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Oscar®-winnaars Jennifer Connelly (A Beautiful Mind), William Hurt (Kiss of the Spider Woman), Eva Marie Saint (On the Waterfront), Russell Crowe (Gladiator) en de aanstormende acteertalenten Ripley Sobo en Mckayla Twiggs (beiden uit het Broadway-stuk Once). Winter’s Tale is het regiedebuut van scenarioschrijver en Oscar® -winnaar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), die ook het scenario voor deze film schreef, gebaseerd op de roman van Mark Helprin.


Toscaanse bruiloft:


In een klassieke villa in het zonovergoten Italiƫ runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar... twee keer..

Dit waren de films die mij leuk leken deze maand! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!
xxx Michal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten