zondag 23 februari 2014

Anti verveel tips voor in de Vakantie

Voor sommige van jullie is het nu al vakantie, maar sommige van jullie moeten nog een weekje naar school. Vind jij het moeilijk om te bedenken wat je kan gaan doen met al die vrije tijd? Lees dan snel verder!

1.   film/serie marathon houden
alle seizoen van Gossip Girl terug kijken? Of misschien wat spannender alle films van Harry Potter terug kijken? Hou een marathon! Nodig wat vriendinnen uit, een lekkere bak popcorn en jullie favoriete serie!

2.   Iets lekkers bakken
Ik vind het zelf altijd heel leuk&lekker om een dagje in de keuken te staan, en mijn ouders zijn er ook vaak blij mee als ze ook wat mogen proeven. Leuke dingen om te maken zijn: cupcakes, chocolate chip cookies, taart, speculaas. Veel recepten kan je gewoon op internet vinden.

3.   Je kamer opruimen
Je kamer opruimen is niet het leukste wat je kan doen, maar het is wel heel fijn als het gebeurd is. Lekker hard je muziek aan en gewoon je hele kamer uitmesten!
Enn als je klaar bent mag je best de stad in om wat leuke kaarsjes lampjes of iets anders te kopen om je kamer gezelliger te maken.

4.   Boek lezen
Als je het aan mij vraagt is niks lekkerder dan met een goed boek en een lekkere reep chocolade onder de wol te kruipen, en helemaal opgaan in het verhaal van je boek.


Wat doe jij als je je verveeld in de vakantie?
Liefs, Michal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten